Yüksek sosyete dizisinde Hazar Ergüçlü'nün dizide ki adı Cansu olacak. Engin Öztürk ise Kerem ismiyle dizide yerini alacaklardır. Cansu ile Kerem'in aşkını konu alacak dizide bakalım ikiliyi hangi süprizler bekliyor 1.bölüm de göreceğiz. Şimdi ise yüksek sosyete dizisi resimlerine bakalım..











Yüksek Sosyete dizisinin başlamasına az bir süre kala ilk fragmanı yayınlandı. Gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…
Senaryosunu ‘Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı ‘Yüksek Sosyete’Yakında Star'da!
Hazer Ergüçlü Kimdir?
Yüksek sosyete dizisinde Hazer'in dizideki adı ne olacak, hangi kıyafetleri giyecek, tüm detayları sitemizden öğrenebilirsiniz. İsteseniz şimdi Hazer Ergüçlü kimdir, kaç yaşındadır onu öğrenelim.

Kuzey Güney, Medcezir dizileriyle yükselişi yakalamıştır. Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 KKTC doğumlu olup Kıbrıs Lefkoşa’da belediye tiyatrosunda rol almış olan güzel oyuncu “Gölgeler ve Suretler” adlı sinema filmiyle profesyonelliğe oyunculuğa adım atmıştır.
Burcu Oğlak olan Hazar Ergüçlü, Kanal D’de ekranlara gelen “Kuzey Güney” dizisinde canlandırdığı “Simay” karakteri ile tanınırlığını artırmıştır ardından “Star TV” de ekranlara gelen Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy‘un başrollerinde yer aldığı “Medcezir” dizisinde “Eylül” karakteri ile rol almıştır.
Açlığa Doymak, Benim Dünyam gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Yüksek Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncu Listesi için tıklayınız.
Yaz aylarının en güzel dizilerini yayınlayan Star Tv bu yaz Yüksek Sosyete Dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeye çalışacak. Yüksek sosyete dizisi oyuncuları belli olmaya başladı. Başrollerini Hazar Ergüçlü ile Engin Öztürk paylaşacak.

Hazar Ergüçlü Yüksek Sosyete Dizisi
 Daha çok kuzey güney ve medcezir dizilerinden hatırladığımız Hazar ergüçlü oyunculuk kariyerinin zirvelerini yaşıyor. Eminiz ki bu dizide de çok sevilerek izlenecektir. Dizinin başlama saati ve yayınlanma tarihi tam belli olmadığı için siz değerli okurlarımızı sebepsiz heyecanlandırmak istemiyoruz. Belli olduktan hemen sonra yayınlacağız.

Engin Öztürk Yüksek Sosyete Dizisi Star TV
 Fatmagülün suçu ne gibi birçok değerli yapımda oynayan engin öztürk yüksek ihtimalle hazar ergüçlünün dizideki sevgili olacak. Ve en çok merak ettiğimiz konu ise dizideki isimleri..